Zomerbericht: tijd voor een moment ontspanning

0
338
Rust in de zomervakantie

Inmiddels naderen we het einde van juni en lijkt het schooljaar voorbij te vliegen. Toch waren de laatste twee schooljaren intensiever. Het steeds maar schakelen tussen thuisonderwijs en het schakelen tussen thuisonderwijs en hybride onderwijs. Het wiel van het thuisonderwijs uitvinden en het verbeteren, het steeds schakelen en plannen. Om hierna de plannen weer om te gooien. Alles bij elkaar was meer dan een fulltime job.

Nu we dan in juni zijn, neem ik even tijdelijk afscheid van jullie. Ik neem de laatste schoolweken de tijd om alle hectiek die hierbij komt kijken over mij heen te laten komen en naast het werk ook lekker te ontspannen.

De afgelopen jaren heb ik steeds meer structuur kunnen aanbrengen in de continuiteit kunnen brengen in de blogs, maar ondertussen bleef er (naast mijn fulltime baan) weinig tijd over om al mijn projectideeën en lesmateriaal te ontwikkelen. Soms was ik gewoon even toe aan rust. Daarnaast zie ik dat het eerste materiaal wat ik in 2012! online plaatste een update nodig heeft.

Dus de komende weken neem ik een pauze met blogs, tenzij er natuurlijk iets nieuws komt wat ik graag wil delen. In de zomervakantie ga ik proberen om een aantal plannen uit te werken. Maar het belangrijkste is om vooral uit te rusten. Materiaal dat nog fijn om voor het nieuwe schooljaar te hebben, komt gewoon online. Maar nu even rust en niets moeten en neem ik de tijd om te doen waar ik op dat moment even zin in heb. En alle ideeën die ik wel uitwerk, zullen in het nieuwe schooljaar met je gedeeld worden.

Dus geef ik mij na het schrijven van deze blog over aan de summervibes. Ik laat mij leiden door de zonnestralen en inspiratie die ik op doe.

Geniet ook van jullie zomerplannen. Tot na de zomer!

Vorig artikelDe eerste schooldag: zo pak je deze dag aan!
Volgend artikelDagritmekaarten natuur
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in