Zo maak je een persoonlijk moederdagontbijt!

0
488
moederdagontbijt

Welke moeder kun je niet verrassen met een ontbijt op bed? Het gaat alleen al om het verwennen en het verrassen. Hoe leuk is het dan om samen met je kind een moederdagontbijt voor te bereiden. Met een aantal simpele acties toveren jullie samen een verrassend leuk en lekker moederdagontbijt tevoorschijn!

Aankleding van de ontbijttafel

Als we eerlijk zijn, is in bed ontbijten toch niet alles. Maar ook met een ontbijttafel kun je iedereen verrassen. En het begint al met de aankleding. Daarom een aantal tips om het ontbijtblad of de tafel aan te kleden:

Moederdagplacemat

Zeg het met een eitje

Met een aantal stiften kun je er een persoonlijk eitje van maken. Bijvoorbeeld door er een tekst op te noteren óf met afbeeldingen zoals bloemen of hartjes. Poscastiften zijn hiervoor aan te raden!

Iets fijns of iets kleins?

Een groot gebaar met een presentje. Het hoeft niet altijd groot te zijn, om toch iets bij te dragen aan het geheel. Iets zelfgemaakts valt dan ook zeker in de smaak? Wat denk je van een armband of een mooi hart?

Fleurige geheel

Natuurlijk kun je voor enkele bloemen op tafel zorgen, maar een pas geplukt veldboeketje is even leuk!

Een smakelijk geheel!

Natuurlijk wil je graag dat het er niet alleen mooi uit ziet, maar ook dat het er iets smakelijk is. Natuurlijk kun je zelf iets lekkers bij de bakker kopen, maar hoe leuk is het om samen iets te bakken. Het feestdagenbakboek geeft een recept waar je echt iets lekkers op tafel zet.


Vorig artikelDagritmekaarten onderwaterwereld
Volgend artikelVerteltafel de lente
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in