Woordkaarten thema ziek zijn

0
3794
woordkaarten thema ziek zijn

Aan de slag met thema ziek zijn? Ondanks dat het niet leuk is om ziek te zijn, is het wel een onderwerp wat in de belevingswereld van een kind past. Ziek zijn is een breed project met veel deelonderwerpen. Dit pakket woordkaarten bevat verschillende woordkaarten passend bij de verschillende deelonderwerpen. Ziek zijn is niet fijn, maar ons lichaam beschermt zichzelf.

Activiteiten met de woordkaarten

Bij thema ziek zijn kun je al veel materialen vinden, maar woordkaarten misten nog aan de gehele verzameling. Daar breng ik vandaag verandering in. Met woordkaarten zijn er veel activiteiten uit te voeren. Zo kun je hier al een aantal algemene woordenschatactiviteiten vinden. Werk je met een woordenschatprogramma? Dan kun je dit programma gerust integreren in je project. Woordkaarten bied je niet zomaar aan. Door activiteiten aan te bieden komen de woordkaarten steeds weer van pas:

Download de woordkaarten met thema ziek zijn

–> Bekijk op deze overzichtspagina alle materialen en lestips rond ziek zijn/ het ziekenhuis.

Vorig artikelVoorkom ziek zijn met de juiste hoeveelheid medicatie
Volgend artikelBeterschapskaartje voor een zieke
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in