Vriendenboekje

2
52174
vriendenboekje

Zelf in te vullen vriendenboekje

Wanneer je afscheid van elkaar moet nemen, is het erg leuk om een vriendenboekje als afscheidscadeau mee te geven.
– > Een vriendje kan later nog terugkijken op zijn schooltijd en de bijbehorende klasgenootjes
– > Een leerkracht kan later nog even terugbladeren en even terugdenken aan die ene klas

Of….
Je laat de kinderen elk jaar het vriendenboekje invullen en je bundelt aan het eind van groep 8 al deze bladzijden bij elkaar. Een soort groeidocument van elke leerling.

Vriendenboekjes

 

Er zijn natuurlijk veel verschillende vriendenboekjes in omloop. Toch vind ik de vraagstelling niet altijd geschikt om in te vullen bij een afscheid. Speciaal voor jou, deel ik een bestaand vriendenboekje én een heel algemene vriendenboekjesblad die je helemaal zelf kunt aanpassen.

Blue Band vriendenboekje

Blue band gaf vorig jaar een vriendenboekje uit die je gratis kreeg bij aankoop van blue band producten. Misschien is dit blad wat voor jou:

vriendenboekje1

 

Dit ben ik! blad

Wil je toch meer een eigen invulling? Dan is dit formulier misschien wel iets waar je naar op zoek bent. Leerlingen kunnen het zelf versieren en aan het eind een boodschap schrijven/tekenen of ?.

vriendenboekje klein

 

Ben je nog op zoek naar een leuk afscheidscadeau? Kijk dan eens hier verder naar deze afscheidscadeau’s voor kinderen.

 

Vorig artikelLeesontwikkeling zichtbaar maken
Volgend artikelProject: Maak je niet dik! (1)
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in