Juf Anja

Inmiddels ruim 5 jaar geleden startte ik met het maken van een website.  Eigenlijk was dit een opdracht vanuit de opleiding.  Met een website moest je je competenties zichtbaar maken voor anderen.

Mijn interesse ligt al jaren bij ICT en daarom zag ik het maken van een website als enorme uitdaging.  Zo startte mijn weblog, waarna dit uiteindelijk  jufanja.eu is geworden.

Na mijn afstuderen zat ik met een site in ‘mijn maag’   (gelukkig voelde dit echt niet zo)  Zo groeide het dat ik alle materialen die gemaakt werden ben gaan delen.  Ik geniet van het maken van les- en leermateriaal.  Dit is een leuke hobby en met het materiaal kan ik zelf ook nog aan de slag in de klas.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in vooral de onder- en middenbouw van het basisonderwijs. Graag werk ik met thema’s om elk onderwerp te kunnen verdiepen.  In deze jaren heb ik ook taken binnen de zorg van leerlingen mogen uitvoeren.  Mede daarom zul je veel materiaal vinden dat betrekking heeft op lezen, zorg, klasinrichting of (leer)spelletjes en materialen op thema’s verder uit te diepen.