Een voetbalpakket voor vader

0
3396
vaderdag WK of EK pakket

In de even jaren is er meestal wel een WK of een EK en valt vaderdag daar mee samen.  Waarom ons vaderdagcadeau niet combineren hiermee? 

Afbeelding van jorono via Pixabay

Vaderdagcadeau:  een voetbalpakket

Elke vader is sportief en wie wil er nu niet in een shirt van jouw superheld willen sporten? Ja, toch? Dit voetbalpakket is dan speciaal gemaakt voor elke supervader.  Maak er een pakket van, maar je kunt ook één van de materialen maken.

Sportshirt van jouw held

In de auto (of op een andere plek) wil je graag het shirt van jouw voetbalheld laten zien.
Geef de kinderen een uitdraai van deze template van het shirt. Laat deze versieren met stiften of potloden. Lamineer de sportshirts en knip het sportshirt ruim uit. Maak met een perforator een gaatje in het shirt. Bevestig hier een zuignap aan.

Een voetbalshirtje voor in de auto:
voetbalpakket

 

 

 

 

 

 

 

Stressballetje voor de spannende sportmomenten

Een stressballetje voor als het wel héél spannend gaat worden:

– vul een ballon met droog en fijn zand.  Dit is best een lastig klusje.  Kies voor een ballon in de kleuren oranje, rood, wit of blauw.

 

Een persoonlijk fuifnummer

Muziek hoort er natuurlijk ook bij!  Wat is er leuker dan een door jouw klas ingezongen nummer (met filmpje en dansje erbij?) Neem het nummer op met de voice-recorder van de pc of via een live-verbinding?
Voor de onderbouw heb ik gekozen voor de voetbaldans van Kabouter Plop. Voor de midden- en bovenbouw kun je kiezen voor ‘You never walk alone’  of  ‘Viva Hollandia’

Vorig artikelCONNECT schrijfbordje
Volgend artikelMet tempo lezen
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in