Kinderboekenweek decoratie: vlaggetjeslijn bij mij thuis

0
2715
kinderboekenweek decoratie

De kinderboekenweek 2023 staat in het teken van ‘bij mij thuis’ Een projet over wonen, tradities, familie en andere culturele verschillen. Want bij mij thuis is het net even anders, dan bij jou thuis. Natuurlijk kun je op de verzamelpagina al veel materialen vinden rond alle deelonderwerpen en algemeen materiaal met o.a. leesbevorderende activiteiten.

Kinderboekenweek is een spannende tijd waarin het lezen en ontdekken van verhalen centraal staat. Om de sfeer in de klas te versterken en de magie van boeken te vieren, kan het leuk zijn om de klas te versieren met speciale decoraties voor de Kinderboekenweek.

Decoratie van de klas of school

Tijdens de kinderboekenweek wil je graag laten zien dat het ook echt een feest is om te lezen! Of misschien wil je een boekenhoek/leeshoek of de klas met kinderboekenweek decoratie. Een vlaggetjeslijn geeft direct al sfeer aan de ruimte. Om die reden zijn er al eerder vlaggetjeslijnen verschenen rond bouwen, kerst, feest, gi-ga-groen en sinterklaas. Een vlaggetjeslijn helpt bij het creëren van een feestelijke en positieve sfeer tijdens dergelijke gebeurtenissen.

Aan de slag met de vlaggetjeslijn

Print onderstaande download uit. Wanneer je enkele letters meerdere keren nodig hebt, moet je deze een aantal keer extra printen. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de voorgedrukte tekst: kinderboekenweek 2023 bij mij thuis.
Maak met een perforator of prikpen twee gaatjes aan de bovenkant van de vlaggetjes. Rijg een draad door de gaatjes en maak een knoopje om het vlaggetje op de juiste plaats te houden.

Als spatie kun je de natuurlijke vlaggetjes gebruiken om even uit bewoonbaar gebied te gaan 😉

Download kinderboekenweek decoratie: vlaggetjeslijn bij mij thuis

Onthoud dat het doel van de decoratie tijdens de Kinderboekenweek is om de liefde voor boeken en lezen te bevorderen. Het creëren van een inspirerende en uitnodigende omgeving moedigt kinderen aan om te ontdekken, te leren en te genieten van de magie van verhalen.

–>Dit kinderboekenweek decoratie materiaal maakt uit van een breder aanbod rond de kinderboekenweek 2023 ‘bij mij thuis’

Vorig artikelVlaggetjeslijn rond bouwen
Volgend artikelLeesbingo bij mij thuis
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in