Vlaggetjeslijn rond bouwen

0
300
vlaggetjeslijn bouwen

Wil jij je bouwhoek leuk aantrekkelijk aankleden? Of werk je over project bouwen en wil je graag de klas omtoveren tot bouwplaats? In ieder geval gaat deze vlaggetjeslijn bouwen je helpen om jouw klas bouwrijp te maken!

Zo maak je deze vlaggetjeslijn!

Print onderstaande download uit. Maak een keuze tussen de letters. Let op! De letters zijn gesorteerd op medeklinkers, korte- en lange klanken en tweetekenklanken. Print een blad nogmaals uit wanneer je meer letters nodig hebt. Prik met een prikpen aan de linker- en rechterbovenkant van het vlaggetje een gaatje. Rijg er een draad doorheen.

In de download vind je ook 2 voorbedachte teksten, maar natuurlijk kun je zelf ook een passende tekst bedenken. Er zijn lege vlaggetjeslijn of vlaggetjes met een bouwafbeelding om een spatie te vormen en natuurlijk kun je ook leestekens gebruiken.

Download de vlaggetjeslijn bouwen

Beeld vanuit de klas

Ik ben op zoek naar voorbeelden hoe je de vlaggetjeslijn in de klas inzet. Deel je jouw foto’s met mij via social media of via mail? (info at jufanja.eu) Ik plaats dan de foto met naamsvermelding.

–> Ga jij werken over thema bouwen? Op de verzamelpagina kun je alle bouwmaterialen vinden.

Vorig artikelSpelenderwijs zinnen bouwen
Volgend artikelKinderboekenweek decoratie: vlaggetjeslijn bij mij thuis
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in