Vlaggetjes slinger pasen

0
491
slinger pasen

In de paastijd mag je zeker wel laten zien dat het weer bijna pasen is en geef je ook graag een ander een boodschap mee. Toch geeft iedereen een andere invulling van het paasfeest, maar wil je wel laten zien dat je feest viert. Een feest vier je niet zonder slinger. Dus daarom een vlaggetjeslijn passend bij de paastijd. Dit materiaal behoort tot de verzameling met paasmaterialen.

Klasinrichting rond pasen

Pasen is feest, dus een slinger pasen hoort dan ook zeker wel bij. Naast dat het natuurlijk sfeer geeft aan de ruimte, maak je ook duidelijk dat er een nieuwe tijd met nieuwe kansen eraan komt.
Daarnaast is pasen altijd in de lente en dit geeft altijd weer mooie nieuwe frisse kleuren in een eerder donkere tijd. Iets om naar uit te kijken. Deze vlaggetjes bevatten dan ook afbeeldingen rond nieuw leven, paasfeest en paaseieren.

Zo maak je deze vlaggetjeslijn pasen

Print onderstaande download uit. Wanneer je meerdere kinderen wilt laten kleuren aan de vlaggetjes kun je de kleurplaatvlaggetjes meerdere keren afdrukken. Knip de vlaggetjes uit over de doorgaande lijnen. Vouw bij de stippellijnen. Wanneer je de vlaggenlijn vanaf twee kanten zichtbaar wil laten maken, plak je de vlaggetjes op elkaar. Bedenk zef welke tekst je wilt ophangen en vorm met de letters deze tekst.

Download de slinger pasen

In de volgende vlaggetjeslijnen kun je een aantal inkleurbare vlaggetjes vinden die je tussen de tekst kunt hangen en daarnaast de slingers met de teksten: vrolijk pasen, vrolijk paasfeest, fijne pasen.

De paaseieren staan op wisselende hoogte, zodat de tekst wat speels is.

Vorig artikelZoektocht naar de paaseieren
Volgend artikelKinderboekenweek 2023: Bij mij thuis
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in