Valentijn

Love is in the air! De periode om jouw geliefde te laten weten hoeveel je van diegene houdt. Want zeg nou zelf: eigenlijk zeggen we dit toch te weinig? En mogelijk dat het ook even lekker zwijmelen is in de klas. Valentijn is de dag om liefde te delen, dus ook in de klas! Op deze verzamelpagina kun je alle materialen vinden die inzetbaar zijn in en rond valentijn.

Taal- en leesactiviteiten

Schrijf een valentijnskaart

valentijn in de klas

Of je het nu aan een geliefde stuurt met je naam erop of juist lekker geheimzinnig je liefde wil delen. Een valentijnskaart is voor iedereen een leuke verrassing. Dus schrijf je jouw boodschap op één van deze printables.

Letterliefde

Dit product is beschikbaar vanaf januari 2024
Niet alleen liefde voor elkaar, maar ook liefde voor het lezen en spellen. Deze materialen behorende bij letterliefde kun je op veel verschillende manieren gebruiken. In deze blog krijg je veel ideeen aangereikt.

Rekenen

Bezorg jouw liefdespost

bewegend leren valentijn

Een bewegend leeractiviteit waarbij je zelf de nadruk kunt leggen op een één van de rekendoelen zoals even, oneven of juist aandacht voor de tientallen. De kinderen maken verschillende kinderen blij met liefdespost, maar het is natuurlijk wel van belang dat de juiste envelop bij het juiste huis komt.

Verliefde hartenrace

verliefde harten

Er zijn al veel verschillende activiteiten waarbij de verliefde harten ingeoefend worden. Als er wat beweging nodig is, dan kun je de verliefde harten ook oefenen met deze verliefde hartenrace!

Rekenliefde

Dit product is beschikbaar vanaf januari 2024

Niet alleen liefde voor letters, maar ook voor getallen. Met deze cijferharten kun je veel verschillende activiteiten uitvoeren. Actief, spelenderwijs en leerzaam. Lees hier alles over in dit blog.

Creatieve activiteiten

Mijn hart geef ik jou!

moederdaghart

Deze activiteit is geschreven voor moederdag, maar is zowel in het klein als in het groot, ook te maken voor jouw valentijn! Hang er nu een foto met een voor jullie bijzonder plek of van jullie samen aan vast en steek er een (kunst)roos tussen.