Start van de decemberchallenge!

0
925
Decemberchallenge2018

Het is bijna december…. en dan start de #decemberchallenge!
Wat dit is?  Ik vertel je er graag meer over.

Decemberchallenge

Een aantal maanden geleden las ik de oproep van een blogger met de oproep om mee te doen aan de decemberchallenge. Met de stille wens om wat meer blogs te schrijven over mijn dagelijks leven en ook meer te vertellen over lifestyle en reizen werd ik wel gegrepen.

Bij het lezen van de onderwerpen kwamen de ideeën al opploppen! Laat je dus in de maand december verrassen met blogs over winterse sfeeren, feesten, cadeautjes en eten.
Elke dag komt er een blog online en je kunt alle blogs hier teruglezen.

Decemberchallenge2018

Wie doet er nog meer mee?

Happinesfromme:  Nadia schrijft op deze mama- en lifestyleblog gezellig met mij mee.
Wonderlijk leven:  Op deze blog lees je alles over huisonderwijs, natuur en huishouden
EnJOYc life:  Joyce schrijft over het leven met een chronische ziekte.
Spitsuurvrouw:  een blog over (ont)haasten en reizen, lezen, natuur en lifestyle.
Ivette’s life:  Leuke mama- en lifestyle blog over food, kids en o.a. fotografie!

Samen schrijven wij elke dag rond een winters of feestelijk onderwerp. Lees je mee?

 

Vorig artikelLees- en kookboek: Dreiging in Dertienhuizen
Volgend artikelDecemberchallenge #1: Mijn sintrecept!
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in