Over jufAnja.eu

logo jufanja.euBedankt voor uw interesse in een samenwerking met jufAnja.eu.  In 2009 startte ik met een online portfolio waarbij ik mij vooral richtte op lestips en lesmateriaal om lessen te kunnen verdiepen. Hieruit ontstond in 2012 de site jufanja.eu waarbij ik mij richt op het basisonderwijs. Mijn interesses liggen bij taal, boeken en extra zorg binnen het onderwijs. Als leerkracht in de onderbouw van de bassischool werk ik graag met thema’s.

De bezoekers van jufanja.eu zijn leerkrachten uit Nederland, Nederlands Antillen en België. De leerkrachten zijn vooral op zoek naar materialen passend bij verschillende thema’s, lesideeën, materiaal voor extra zorg. Veel bezocht zijn dan ook de materialen rond de kinderboekenweek, verschillende themapagina’s en materiaal voor leesactiviteiten.

 

Statistieken (november 2017)

  • 43.000 paginaweergaven
  • 24.900 bezoekers
  • 21.500 unieke bezoekers
  • Ruim 1200 volgers op twitter
  • ca. 550 Facebook likes
  • Ruim 210 volgers op instagram

(de gegevens wisselen per maand, voor actuele cijfers kunt u contact opnemen)

 

Voor JufAnja.eu blijf ik altijd graag op de hoogte van nieuwe producten, boekpresentaties, events en meer. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag per mail: anja @ jufanja.eu. Wilt u uw producten toesturen om mij hier kennis mee te laten maken? Neem dan contact op (materiaal @ jufanja.eu ) voor mijn adresgegevens.

 

Adverteermogelijkheden

De volgende mogelijkheden zijn er om op mijn site te adverteren:

 

  • Gesponsorde post: Ik schrijf een post over uw site, product of een onderwerp naar keuze. U kunt dan denken aan educatief speelgoed, boeken of spellen. In dit bericht zal er één of meerdere links geplaatst worden naar uw site en u kunt hiervoor zelf beeldmateriaal aanleveren wanneer dit gewenst is.  Op social media zal ik meerdere keren de aandacht op deze post brengen.
  • Banner: u levert een banner en deze zal geplaatst worden in de rechter sidebar. Deze banner word gelinkt naar een pagina naar keuze.  Deze banner is zichtbaar voor één maand, een halfjaar of een jaar.
  • Weggeefactie: op deze manier kunt u uw product onder de aandacht brengen van de bezoekers van jufanja.eu. U stuurt mij de informatie over het product toe en ik zal hier een kort stukje over schrijven en de weggeefactie organiseren. Jufanja.eu zorgt voor de loting en u verzorgt het verzenden van het product.
  • Boekreview: Na het ontvangen van uw (prenten)boek of ander materiaal, zal ik hierover een review schrijven.

 

Bent u geïnteresseerd in één van deze vormen van adverteren, een andere samenwerking of wilt u graag een mediakit ontvangen?  U kunt contactop nemen door het contactformulier in te vullen.

[mk_social_networks skin=”light” margin=”11″ align=”center” facebook=”http://www.facebook.com/jufanjaeu” twitter=”http://www.twitter.com/jufanjaeu” instagram=”http://www.instagram.com/jufanjaeu” pinterest=”https://nl.pinterest.com/jufanjaeu/pins/”]
[mk_contact_form email=”anja@jufanja.eu” style=”modern” skin_color=”#ce3d56″ btn_text_color=”#000000″ btn_hover_text_color=”#ffffff” phone=”true” captcha=”false”]