Samenwerken

 

Over jufAnja.eu

Bedankt voor uw interesse in een samenwerking met jufAnja.eu.  In 2009 startte ik met een online portfolio waarbij ik mij vooral richtte op lestips en lesmateriaal om lessen te kunnen verdiepen. Hieruit ontstond in 2012 de site jufanja.eu waarbij ik mij richt op leerkrachten (het leven op school en buiten school) en het basisonderwijs. Mijn interesses liggen bij taal, leren, boeken en extra zorg binnen de onder- en middenbouw van het primair onderwijs. Als leerkracht werk ik graag met projecten.

De bezoekers van jufanja.eu zijn leerkrachten uit Nederland, Nederlands Antillen en België. De leerkrachten zijn vooral op zoek naar materialen passend bij verschillende projecten, bewegend leeractiviteiten, lesideeën en materiaal voor extra zorg. Veel bezocht zijn dan ook de materialen rond de kinderboekenweek, verschillende themapagina’s en materiaal voor leesactiviteiten.

 

Statistieken (maart 2020)

  • 49.800 paginaweergaven
  • 27.200 unieke bezoekers
  • ca. 1100 Facebook likes
  • Ruim 900 volgers op instagram
  • Gemiddelde Pinterest publiek per 30 dagen van 390.000.

(de gegevens wisselen per maand, voor actuele cijfers kunt u contact opnemen)

 

Voor JufAnja.eu blijf ik altijd graag op de hoogte van nieuwe producten, boekpresentaties, events en meer. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag per mail: anja @ jufanja.eu. Wilt u uw producten toesturen om mij hier kennis mee te laten maken? Neem dan contact op (materiaal @ jufanja.eu ) voor mijn adresgegevens.

 

Adverteermogelijkheden

De volgende mogelijkheden zijn er om op mijn site te adverteren:

 

  • Gesponsorde post: Ik schrijf een post over uw site, product of een onderwerp naar keuze. U kunt dan denken aan educatief speelgoed, boeken of spellen. In dit bericht zal er één of meerdere links geplaatst worden naar uw site en u kunt hiervoor zelf beeldmateriaal aanleveren wanneer dit gewenst is.  Op social media zal ik meerdere keren de aandacht op deze post brengen.
  • Banner: u levert een banner en deze zal geplaatst worden in de rechter sidebar. Deze banner word gelinkt naar een pagina naar keuze.  Deze banner is zichtbaar voor één maand, een halfjaar of een jaar.
  • Weggeefactie: op deze manier kunt u uw product onder de aandacht brengen van de bezoekers van jufanja.eu. U stuurt mij de informatie over het product toe en ik zal hier een kort stukje over schrijven en de weggeefactie organiseren. Jufanja.eu zorgt voor de loting en u verzorgt het verzenden van het product.
  • Boekreview: Na het ontvangen van uw (prenten)boek of ander materiaal, zal ik hierover een review schrijven.

 

Bent u geïnteresseerd in één van deze vormen van adverteren, een andere samenwerking of wilt u graag een mediakit ontvangen?  U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen.