Home Over Anja

Over Anja

About

– Dream, create and share! –

Let’s introduce myself!

Ik ben Anja, het gezicht achter deze website. Het startte allemaal met het creeeren van een website als eindopdracht.  Als kind was ik al druk met het creeeren van materialen en met het bouwen en onderhouden van een website heb ik daarbij nog een hobby kunnen ontplooien.

Over de juf:

Sinds 2009 ben ik werkzaam in het basisonderwijs: eerst als (langdurige) invaller, later als leerkracht verbonden aan stichting.
Naast het lesgeven, waar ik enorm van geniet, creeer ik ook graag materiaal waarmee ik leerstof kan herhalen/inoefenen of een andere manier kan aanspreken.
De afgelopen jaren ben ik vooral werkzaam in de onderbouw (groep 1 t/ 4) maar heb ik ook de nodige ervaring in de middenbouw. Ik denk graag in thema’s en probeer van deze dromen ook iets te creeeren.
Mijn interesses liggen bij leesbevordering, ICT toepassingen én de zorg voor leerlingen. Sinds 2016 ben ik naast leerkracht ook werkzaam als ib’er.

Persoonlijk:

Naast mijn fulltime baan probeer ik ook echt de tijd te nemen voor mijn verschillende (creatieve) hobby’s:  naaien, knutselen, handletteren en bakken. Regelmatig ‘ploppen’ er weer nieuwe ideen op voor nieuwe materialen en ik vind het heerlijk om dit uit te werken tot bruikbaar materiaal. En als ik dan even tijd nodig heb om te nietsen, pak ik er graag een boek bij of ga ik op reis om te genieten van de cultuur of natuur van een ander land/werelddeel.
Ook over mijn hobby’s en belevenissen ben ik pas geleden gestart met bloggen en ik neem je ook daar graag mee in mijn zoektocht.

En zo komt alles samen:  Share the love of everything!

 

 

 

Must see

zo ziet mijn groepsmap eruit

Hoe vul je de groepsmap en plan je je dag/week?

Zonder een groepsmap kan een leerkracht niet werken, tenminste in mijn geval niet. Alle benodigde informatie kun je hierin terugvinden en het geeft mij de ruimte om alles te noteren wat nodig...
dagritmekaarten tropcial

Dagritmekaarten tropical

De afgelopen tijd heb ik weer een nieuwe serie dagritmekaarten gemaakt met een tropische look oftwel de dagritmekaarten tropical.  Al eerder maakte ik de series met badeendjes, leters & doodles en...
is jouw klas AVG proof

Is jouw klas AVG proof?

Als je mij een aantal maanden geleden hier naar had gevraagd, zou ik ronduit de vraag met nee beantwoord hebben. Want ik was wel druk bezig om mijn website AVG-proof te...