Home Over Anja

Over Anja

About

– Dream, create and share! –

Let’s introduce myself!

Ik ben Anja, het gezicht achter deze website. Het startte allemaal met het creeeren van een website als eindopdracht.  Als kind was ik al druk met het creeeren van materialen en met het bouwen en onderhouden van een website heb ik daarbij nog een hobby kunnen ontplooien.

Over de juf:

Sinds 2009 ben ik werkzaam in het basisonderwijs: eerst als (langdurige) invaller, later als leerkracht verbonden aan stichting.
Naast het lesgeven, waar ik enorm van geniet, creeer ik ook graag materiaal waarmee ik leerstof kan herhalen/inoefenen of een andere manier kan aanspreken.
De afgelopen jaren ben ik vooral werkzaam in de onderbouw (groep 1 t/ 4) maar heb ik ook de nodige ervaring in de middenbouw. Ik denk graag in thema’s en probeer van deze dromen ook iets te creeeren.
Mijn interesses liggen bij leesbevordering, ICT toepassingen én de zorg voor leerlingen. Sinds 2016 ben ik naast leerkracht ook werkzaam als ib’er.

Persoonlijk:

Naast mijn fulltime baan probeer ik ook echt de tijd te nemen voor mijn verschillende (creatieve) hobby’s:  naaien, knutselen, handletteren en bakken. Regelmatig ‘ploppen’ er weer nieuwe ideen op voor nieuwe materialen en ik vind het heerlijk om dit uit te werken tot bruikbaar materiaal. En als ik dan even tijd nodig heb om te nietsen, pak ik er graag een boek bij of ga ik op reis om te genieten van de cultuur of natuur van een ander land/werelddeel.
Ook over mijn hobby’s en belevenissen ben ik pas geleden gestart met bloggen en ik neem je ook daar graag mee in mijn zoektocht.

En zo komt alles samen:  Share the love of everything!

 

 

 

Must see

Woordenschat in de kleutergroepen

Woordenschat in de kleutergroepen; woordkeuze en aanbod

Woordenschat in de kleutergroepen: dat is niet iets nieuws. In de kleutergroepen staat woordenschat juist centraal. Door voorlezen en thema's uit te diepen leren de kinderen veel nieuwe woorden. Toch is...
Boekenupdate april 2018

Boekenupdate april 2018

Wanneer ik maar een moment heb, is het tijd om 'even' een paar bladzijden te lezen.  Door de jaren heen heb ik verschillende boeken verslonden en elke maand geef ik een...

Afscheid nemen en toch genieten van het moment

Afscheid nemen van jou of het onderwijs, dat moment is gelukkig niet gekomen. Dit jaar heb ik halvewege het jaar een overstap gemaakt naar een andere klas op een andere locatie. Voor de...