Over Anja

 

– Dream, create and share! –

Let’s introduce myself!

Ik ben Anja, het gezicht achter deze website. Het startte allemaal met het creëren van een website als eindopdracht.  Als kind was ik al druk met het creëren van materialen en met het bouwen en onderhouden van een website heb ik daarbij nog een hobby kunnen ontplooien.

Over de juf:

Sinds 2009 ben ik werkzaam in het basisonderwijs: eerst als (langdurige) invaller, later als leerkracht verbonden aan een stichting.
Naast het lesgeven, waar ik enorm van geniet, creër ik ook graag materiaal waarmee ik leerstof kan herhalen/inoefenen of een kind op een andere manier kan aanspreken.
De afgelopen jaren ben ik vooral werkzaam in de onderbouw (groep 1 t/ 4) maar heb ik ook de nodige ervaring in de middenbouw. Ik denk graag in thema’s en probeer van deze dromen ook iets te creëren.
Mijn interesses liggen bij leesbevordering, ICT toepassingen én de zorg voor leerlingen. Sinds 2016 ben ik naast leerkracht ook werkzaam als ib’er.

Persoonlijk:

Naast mijn fulltime baan probeer ik ook echt de tijd te nemen voor mijn verschillende (creatieve) hobby’s:  naaien, knutselen, handletteren en bakken. Regelmatig ‘ploppen’ er weer nieuwe ideen op voor nieuwe materialen en ik vind het heerlijk om dit uit te werken tot bruikbaar materiaal. En als ik dan even tijd nodig heb om te nietsen, pak ik er graag een boek bij of ga ik op reis om te genieten van de cultuur of natuur van een ander land/werelddeel.
Ook over mijn hobby’s en belevenissen ben ik pas geleden gestart met bloggen en ik neem je ook daar graag mee in mijn zoektocht.

En zo komt alles samen:  Share the love of everything!