Home Over Anja

Over Anja

About

– Dream, create and share! –

Let’s introduce myself!

Ik ben Anja, het gezicht achter deze website. Het startte allemaal met het creeeren van een website als eindopdracht.  Als kind was ik al druk met het creeeren van materialen en met het bouwen en onderhouden van een website heb ik daarbij nog een hobby kunnen ontplooien.

Over de juf:

Sinds 2009 ben ik werkzaam in het basisonderwijs: eerst als (langdurige) invaller, later als leerkracht verbonden aan stichting.
Naast het lesgeven, waar ik enorm van geniet, creeer ik ook graag materiaal waarmee ik leerstof kan herhalen/inoefenen of een andere manier kan aanspreken.
De afgelopen jaren ben ik vooral werkzaam in de onderbouw (groep 1 t/ 4) maar heb ik ook de nodige ervaring in de middenbouw. Ik denk graag in thema’s en probeer van deze dromen ook iets te creeeren.
Mijn interesses liggen bij leesbevordering, ICT toepassingen én de zorg voor leerlingen. Sinds 2016 ben ik naast leerkracht ook werkzaam als ib’er.

Persoonlijk:

Naast mijn fulltime baan probeer ik ook echt de tijd te nemen voor mijn verschillende (creatieve) hobby’s:  naaien, knutselen, handletteren en bakken. Regelmatig ‘ploppen’ er weer nieuwe ideen op voor nieuwe materialen en ik vind het heerlijk om dit uit te werken tot bruikbaar materiaal. En als ik dan even tijd nodig heb om te nietsen, pak ik er graag een boek bij of ga ik op reis om te genieten van de cultuur of natuur van een ander land/werelddeel.
Ook over mijn hobby’s en belevenissen ben ik pas geleden gestart met bloggen en ik neem je ook daar graag mee in mijn zoektocht.

En zo komt alles samen:  Share the love of everything!

 

 

 

Must see

Educatieve wandeleing in de natuur

Ga je mee naar buiten voor een educatieve wandeling?

Lekker buiten zijn! Ik kan hier echt heel erg van genieten. Fietsen, wandelen of gewoon spelen en de natuur verkennen. Wanneer de herfst aanbreekt en er soms wat minder weer is,...
Bloghop kinderboekenweek 2018

Kinderboekenweek bloghop: Kom erbij!

Kinderboekenweek 2018... Kom erbij!    Voel je welkom om mee te doen en zo onmoeten de bloggers ook elkaar.  Kinderboekenweek 2018:  Kom erbij! Heb jij al deze blog van juf Inger al gelezen? Misschien...
kinderboekenweek 2018: Kom erbij-tips

Kinderboekenweek 2018: Kom erbij-activiteiten voor groep 3/4

    Afbeelding: Pixabay In oktober 2018 en in maart 2019 is het kinderboekenweek 2018 /jeugdboekenmaand 2019 in Nederland en Belgie met als thema vriendschap oftewel 'Kom erbij!' Deze week en maand staan in het...