Op reis vanuit Egypte door de woestijn…

0
2247

Even een prachtig plaatje uit mijn fotoalbum. De duinen van Maspolomas.zie je hier.
Waar dit bericht nu over gaat?  Een aantal jaar geleden hebben we met een groep een spelletjesdag georganiseerd rond thema:  Egypte:  reis door de woestijn. Dit naar aanleiding van de bijbelverhalen over het volk van Israel dat 40 jaar in de woestijn verblijft.

Nu kwam deze voorbereiding weer tegen en zag wat voor ongelooflijk moois we met elkaar hebben bedacht en georganiseerd.  Tijd dus om te delen!

Je hebt nodig:
Een ganzenbordspel. Het is helemaal fijn als je een grote versie hebt.  Wanneer je op een bepaald vakje komt moet je opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten hebben alle te maken met Egypte/woestijn.In het overzicht vind je alle materialen die je nodig hebt bij elke activiteit. Veel plezier!

Vorig artikelKerstboompje
Volgend artikelVriendenboekje in facebookstijl
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in