Luuk & Lotje – Het is winter!

0
3000

Luuk en Lotje zijn twee peuters die de seizoenen ontdekken. In het prentenboek van vandaag ontdekken ze de winter. Met de winter voor de boeg blik alvast vooruit op een nieuw seizoen!

Over Luuk & Lotje – Het is winter!


Luuk & Lotje – Het is winter!
Auteur: Ruth Wielockx
Pagina’s: 18
Uitgeverij:  Clavis
Geschikt voor:  2- 4 jaar

Koop bij bol.com

Over het boek

In dit prentenboek staat het beleven van de winter met al zijn natuurlijke details voorop. Luuk & Lotje komen dus niet alleen in aanraking met sneeuw, maar ook ijs en kou komen aan bod. Op de bladzijden worden Luuk & Lotje duidelijk zichtbaar gemaakt en zijn alle details ter ondersteuning van het verhaal. Overbodige details zijn weggelaten. De kleuren zijn afgestemd op het jaargetijde. De gladde, harde bladzijden zorgen ervoor dat de bladzijden goed om te slaan zijn, maar ook makkelijk om vuiligheden te verwijderen.

 

 

Vorig artikelHoe ik in de wintertijd ’s ochtends uitgerust wakker kan worden…
Volgend artikelKind van de dag
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in