Koning (of koningin) voor één dag!

0
1780
koning voor één dag

Wie droomt er nu niet van om één dag Koning te zijn?  Deze koningsdag kunnen de kinderen één dag koning of koningin zijn van het huis, balkon of ….? Wat voor reden je ook hebt om deze koningsdag thuis te blijven, zo maak je er een koninklijke dag van!

koning voor een dag

Koningsdag vier je in huis!

Maak er thuis een leuke koningsdag van door je te kleden als een echte Koning (of koningin) Trek je mooiste (verkleed)kleding uit de kast en met dit pakket heb je samen ontzettend veel lol!

Benodigdheden

Voorbereidingen

Print het pakket uit. Om het vaker te kunnen gebruiken lamineer je de afbeeldingen. Plak de afbeeldingen op de uiteindes van de barbecuespiezen.

koning voor één dag

Werkwijze

Trek de mooiste kleding uit papa’s of mama’s kledingkast aan. Wat zou een koning of koningin kiezen?
Maak je outfit af door één van de afbeeldingen voor je gezicht te houden. Maak zo leuke kiekjes van elkaar.

 

Vorig artikelOefen de tafels met de tafelbingo!
Volgend artikelBewegend leren spellen: langermaakwoorden
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in