dagritmekaarten rond superhelden

Laat alle superhelden in jouw klas schitteren!
Wist je al dat de kinderen van jouw klas in superhelden veranderen?  Laat ze ervaren dat een superheld gaaf en cool is en dat ook zij kunnen schitteren op eigen niveau.
Daarbij past natuurlijk een echte klasinrichting & dagritmekaarten van superhelden!

Klasinrichting superhelden

Wil jij je klas ook helemaal inrichten in de superhelden-style?  Dan kan ik je vandaag blij maken!  In deze blog kun je verschillende voorbeelden zien voor de aankleding van de klas en tegen een vergoeding deel ik deze ook graag met je.

Dagritmekaarten

dagritmekaarten rond superhelden

De langwerpige dagritmekaarten hebben de afmeting van 15 x 6 cm.
De vierkante dagritmekaarten hebben een afmeting van 10 x 10 cm. (nog niet beschikbaar)

Hier kun je het overzicht dagritmekaarten superhelden vinden van de beschikbare kaarten.

 

Labels

Toiletgebruik

klasinrichting superhelden

Wanneer je enigzins wat controle hoopt te hebben over het toiletgebruik, dan kun je gebruik maken van deze wc-kaarten. Voor de kinderen is het duidelijk of het toilet vrij is of niet. Je kunt gebruik maken van een jongens- en meidenkaart.

Doelenmuur

klasrinrichting superhelden doelenmuur

Wil je in de klas aan de slag met een doelenmuur? In verband met de AVG is het belangrijk om niet meer met de namen te werken, maar door elk kind een eigen afbeelding te geven is het toch mogelijk om met een doelenmuur te werken.  In pakket 4 kun je ook sterren in verschillende kleuren die je op de knijpers kunt plakken. Meer leerlingen dan het aantal gekleurde sterren?  Je kunt ook nieuwe sterren vormen door er twee op elkaar te plakken.

 

Kapstok naamlabels

Je ontvangt de naamlabels voor op de kapstok en labels om de materialen van de verschillende vakken georganiseerd op te kunnen ruimen. Zie onder naamkaarten.

 

Naamkaarten

labels klasinrichting superhelden

Naamkaartjes kun je op zoveel manieren gebruiken.
Bij dit pakket voor de klasinrichting kun je de volgende materialen vinden:

 • Naamkaartjes voor op manden:  10 x 4 cm
 • Naamkaartjes voor op tafel op eerste schooldag
 • Naamkaartjes voor de kapstok: 5 x 2 cm

klasinrichting superhelden naamkaartjes

 

Regels & afspraken

Klassenregels

poster klassenregels superhelden

 

Met een aantal goede regels kun je het hele jaar een fijne samenwerking opbouwen. Ook deze klassenregels kun je visueel maken.

 

 

 

 

Coöperatief leren

Ben jij gericht op samenwerking en wil jij de kinderen laten oefenen met verschillende rollen en de daarbij behorende verantwoordelijkheden?
Deze taakkaarten (ook handig te bevestigen aan een keycord) passen helemaal bij de klasinrichting, er is een duidelijke taakverdeling en de kinderen kunnen nog eens nalezen wat er van hen verwacht wordt.

Uiterlijk van de klas

Misschien wil je nog de deur of het raam versieren?

 • Je zou de deur kunnen versieren met sterren en hier de naam van de kinderen op met als bovenstaande tekst:  Deze kinderen schitteren in deze groep …..
 • Je beplakt de ramen met sterren (met of zonder naam)  Tip: beetje plaksel van de kleuters (glutofix) en je kunt ze er later ook weer makkelijk afhalen.

 

Prijzen & levering

Levering
Deze producten zijn allemaal digitale producten. Na ontvangst van de betaling zul je een downloadlink ontvangen. Na ontvangst van een bestelling zal ik zo spoedig mogelijk reageren.

Prijzen

Je kunt een keuze maken voor de aanschaf van de volgende materialen:

Pakket 1:  Dagritmekaarten langwerpig  €5
Pakket 2:  Basis: Dagritmekaarten + labels + naamkaarten €6
Pakket 3:  Extra: Dagritmekaarten + labels + naamkaarten + poster + doelenmuur €8
Pakket 4:  Compleet: dagritmekaarten, labels, naamkaarten, doelenmuur, poster en coöperatieve taakkaarten, lege dagritmekaarten. €9

 

Op dit moment is het alleen nog mogelijk om een bestelling te plaatsen via het contactformulier. Geef daarbij duidelijk aan welk pakket je graag zou willen ontvangen. Na mijn reactie zou je kunnen betalen via PayPal of via overmaken op bankrekening.

 


  Pakket 1: Dagritmekaarten €5Pakket 2: Basis €6Pakket 3: Extra €8Pakket 4; Compleet €9

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens om deze bestelling te kunnen verwerken.

  dagritmekaarten rond superhelden

  klasinrichting superhelden

   

   

  Laat een reactie achter

  Please enter your comment!
  Vul hier je naam in