Vriendenboekje in facebookstijl

1
6935
vriendenboek met facebookstijl

Via pinterest kwam ik een kidbook tegen; een vriendenboekje in facebookstyle. Erg leuk, maar engelstalig. Niet altijd heel praktisch!  Met dank aan E is for Explore! voor het idee en de template zodat ik dit naar het Nederlands kon vertalen:

Gebruik

Print de download uit en kopieer deze een aantal maal. Mijn advies is om het in kleur af te drukken zodat je het echte facebookgevoel kunt houden. (waarvan je later zegt… oja)
Wanneer het een cadeau gaat worden, deel je aan een ieder een formulier uit zodat diegene dit thuis kan invullen. Zorg er later voor dat het er een boekje ontstaat.

 

 

Vriendenboekje in facebookstyle

 

 

 

 

Vorig artikelOp reis vanuit Egypte door de woestijn…
Volgend artikelMagneten
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in