Instructie bij invullen stemformulier

0
3766
instructie stemmen

 Project verkiezingen in het basisonderwijs?  Daar hoort natuurlijk stemmen bij!  Maar hoe gaat dat stemmen?  Deze poster ‘instructie bij invullen stemformulier’  helpt iedereen op weg:

 

stem

Gebruik:

Je kunt natuurlijk elke projectweek rond verkiezingen een andere invulling geven.  Wij hebben er voor gekozen om tijdens een kijkavond de ouders en kinderen te laten stemmen op de verschillende (opgerichte) politieke partijen in onze groep.  Om de verkiezingen eerlijk te laten verlopen hebben we ervoor gekozen dat zowel ouders en kinderen vinger moeten stempelen na het inleveren van het stembriefje.

 

Vorig artikelspreekvaardigheid engels: Wie is het?
Volgend artikelZicht op leesondersteuning: doelen en aanpak
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in