Gi-ga-groene vlaggenlijn voor de kinderboekenweek

0
8068
vlaggenlijn gi-ga-groen

Elk jaar is de kinderboekenweek weer een feest! En wat is een feest zonder feestattributen? Dus tijd om de school eens gi-ga-groen aan te kleden!

Vlaggenlijn voor de gi-ga-groene kinderboekenweek 2022

De kinderboekenweek is een feest dat in het teken staat van lezen. Natuurlijk moet alle aandacht dus gaan naar het lezen en niet naar de versiering. Toch zorgt juist de versiering voor een sfeer.

De Gi-ga-groene vlaggenlijn heeft de volgende teksten:

  • Kinderboekenweek
  • 2022
  • Gi-ga-groen
  • Lezen = feest
  • Natuurlijk lezen wij! of Natuurlijk lezen wij voor!

Downloads kinderboekenweekvlaggenlijn in een gi-ga-groen uiterlijk!

Er zijn meerdere versies beschikbaar. Van gi-ga-groen tot iets subtieler groen 😉 Van uitprinten, knippen en ophangen tot de kinderen zelf de vlaggenlijn te laten kleuren.

Vlaggenlijn tropical

Vlaggenlijn het bos

Een beetje groen, maar helemaal in bosstyle. Deze vlaggetjes zijn hier te downloaden.

Vlaggenlijn natuur

Bovenstaande versie kun je de pagina’s meerdere malen uitprinten, de kinderen de vlaggetjes laten inkleuren en zelf de tekst te noteren. Laat de bovenbouwleerlingen leuke slogans over lezen bedenken en hang ze door de hele school!

Vorig artikelDe eerste schooldag: zo pak je deze dag aan!
Volgend artikelDagritmekaarten natuur
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in