Gebruik van materiaal

De lesmaterialen van jufanja.eu  zijn voor het gebruik op school, kinderdagverblijven, praktijken, naschoolse opvang en andere situaties waarbij het ingezet wordt om kinderen te laten ontwikkelen.

Alle materialen heb ik met de grootste mogelijk zorg gemaakt.  Wanneer er op- of aanmerkingen zijn op het materiaal hoor ik dit dan ook graag.  Het is niet toegestaan om materialen van jufanja.eu te verspreiden/delen onder je eigen naam maar alleen met een sitevermelding. De materialen op jufanja.eu zijn speciaal gemaakt. Het is dan ook niet mogelijk om berichtgeving en/of materialen over te nemen en op een andere manier toe te passen.

Materialen mogen voor persoonlijk gebruik worden aangepast, maar deze aangepaste versie mag je niet zelf delen met anderen. Je mag dit wel via mail aanleveren bij jufanja.eu waar het onder naamsvermelding geplaatst zal worden.

Je mag materialen van jufanja.eu  op je eigen website/blog/yurls zetten maar alleen wanneer er een link is aangebracht naar jufanja.eu. Wanneer je bepaalde leermiddelen onder de aandacht bij andere wilt brengen, graag dan verwijzing naar de pagina waarop de link staat naar het desbetreffende bestand.

Beveiligde pagina’s

Veel materiaal is te downloaden onder bovenstaande gebruikersvoorwaarden. Op deze site kun je een aantal beveiligde pagina’s vinden, waarbij ook materialen worden gedeeld.  Deze materialen kun je downloaden wanneer je gebruik maakt van de volgende inlogcode:

Klassenthema Pompom:  pompomindeklas
Klassenthema Zoem: zoemindeklas

Digitale producten

Via deze site worden digitale producten aangeboden. Vaak zijn deze materialen tegen betaling (Paypal of overmaken op rekening) verkrijgbaar. Deze materialen worden (na betaling) aangeboden via een downloadlink.

Na aanschaf van één of meerdere producten zijn deze materialen alleen voor persoonlijk gebruik in een thuissituatie, binnen de kinderopvang of binnen een onderwijssituatie. Het delen van dit materiaal met anderen of het online delen van deze materialen mag dan ook niet. Wanneer ik hier signalen van ontvang, kan ik stappen hierin ondernemen.

Op dit moment kun je o.a. de volgende digitale producten aankopen: Klasinrichting superhelden, dagritmekaarten tropical, dagritmekaarten letters & doodles. Met het verkoop van de digitale producten kan ik de kosten voor materialen en producten om deze te delen betalen.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Vul hier je naam in