Dit zijn de films voor dit najaar!

0
909
deze films moet je dit najaar zien

Het is weer de tijd om lekker op de bank te kruipen met een warme beker en een deken. En dat is het tijd voor een filmpje toch? Maar kom op! Ook buiten de deur kun je lekker genieten!  In de winter vind ik het ook tijd voor een bezoek aan de bioscoop, vaak omdat er altijd wel een leuke feelgood movie draait. Naar deze films kijk ik dit najaar uit!

deze films moet je dit najaar zien

Deze films moet je dit najaar zien!

In het najaar staan de familiefilms vaak meer centraal in de bioscopen. En juist de gezelligheid zorgen ervoor dat ik van de bank af kom en een bioscoopbezoek overweeg. Dus.. welke film haalt jouw van de bank af?

Draait nu in de bioscoop

 

November 2018

films najaar 2018

Een lerares op een basisschool in New York raakt geobserdeerd door één van haar leerlingen. Ze denkt dat hij een genie in wording is…

Als leerkracht laat het onderwijs nooit los, maar ik hoop dat de film ook laat zien wat een passie leerkrachten laten zien.

 

najaarsfilms 2018

Frank en Lindsay bezoeken als gebroken mensen een bruiloft. Ze zijn niet de voorbeeldige bruiloftsgasten en komen soms als paria’s over. Na elkaar ontmoet te hebben, beginnen ze wat voor elkaar te voelen. Ze kunnen elkaar liefhebben, maar ze walgen ook van elkaar ?!

 

December 2018

najaarsfilms 2018

Wie kent het verhaal van Mary Poppins niet? Inmiddels zijn Jane en Michael Banks volwassen en krijgen na een persoonlijk verlies bezoek van Mary Poppins die de familie helpt om weer plezier in het leven te vinden.

 

 

najaarsfilms 2018

Yes! Jennifer Lopez is back! En aan de trailer te zien komt ze weer met een oud vertrouwd verhaal en past dit precies onder het kopje feelgoed. Door omstandigheden kan ze haar vertrouwde leven achter zich laten en kan ze laten zien wat ze in zich heeft op Madison Avenue.

 

Februari 2019

Verliefd op Cuba

Ja, inderdaad….een vervolg op Verliefd op Ibiza en de Toscaanse bruiloft. Dit waren echt successen, dus naar verliefd op Cuba kijk ik uit. Er is nog niet veel bekend, maar de trailer kun je al zien!

Voor welke film kom jij van de bank af?

 

Vorig artikelLees- en kookboek: Dreiging in Dertienhuizen
Volgend artikelStart van de decemberchallenge!
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in