Dagritmekaarten

Waarom dagritmekaarten gebruiken?

Dagritmekaarten geven een visuele ondersteuning en zorgen voor duidelijkheid en structuur. Dagritmekaarten worden veel in onderwijs en kinderopvang gebruikt als pedagogisch en didactisch leer- en lesmateriaal.

Waarom zou je dagritmekaarten gebruiken? Dagritmekaarten zorgen voor duidelijkheid en structuur maar bevordert ook het zelfstandig werken waardoor de zelfredzaamheid wordt vergroot.

Met dagritmekaarten geef je aan wat er de dag op de periode gaat gebeuren. Dagritmekaarten kunnen verkleind ook voor een planbord gebruikt worden.

Hoe gebruik je de dagritmekaarten?
Zelf snij ik de kaartjes uit, voeg ik ze in de lamineefolie en lamineer ze. Hierna snij ik de kaartjes ruim uit. Aan de achterkant plak ik zelfklevend magneetplakband (bijv. verkrijgbaar bij Hema)  Zo kun je ze bijvoorbeeld laten hangen op whiteboard/krijtbord

Waarom zijn er kosten aan verbonden?

Graag deel ik veel materialen met u/jou/jullie.  Al dit materiaal maak ik met plezier en deel ik gratis.  De kosten voor de dagritmekaarten zijn om de website te kunnen blijven bekostigen.

Hoe ontvang ik de dagritmekaarten?
De dagritmekaarten zullen na ontvangst van de betaling via de mail naar u verzonden worden. U kunt voor eigen gebruik de dagritmekaartjes aanpassen en lamineren.