Dagritmekaarten voor schoolgebruik

0
1548

Dagritmekaarten worden op school gebruikt om structuur aan te brengen in het dagritme. Het moet voor de kinderen duidelijk worden wat hen te wachten staat en daarbij wordt er gebruik gemaakt om te kunnen aflezen welke les aan bod komt of welke werk er gemaakt moet worden. Al een aantal jaar ontwikkel ik dagritmekaarten vooral dagritmekaarten voor groep 3 t/m 8.  In deze blog kun je kennismaken met het aanbod dagritmekaarten.

 

Dagritmekaarten voor groep 3 t/m 8

Bij dagritmekaarten voor groep 3 t/m 8 wordt er vooral gebruik gemaakt van dagritmekaarten met hierop de vakken. Voor sommige dagritmekaarten is er een klassenthema gemaakt. Dit zijn bijpassende materialen waar je de klas mee kunt aankleden. Je kunt dan denken aan een welkom-vlaggenlijn, posters voor schoolafspraken en naamkaarten.

Dagritmekaarten watercolour

dagritmekaarten watercolour

Deze dagritmekaarten zijn in elke klas te gebruiken en geven een niet al te drukke sfeer aan de klas. Kleurrijk, maar duidelijk en rustig.

Deze dagritmekaarten school zijn te gebruiken in groep 3 t/m 8. Je ontvangt naast de dagritmekaarten in pdf, ook enkele lege dagritmekaarten waar je (na het downloaden van het lettertype) zelf nog een aantal kaarten kunt bijmaken.

Lees hier meer over het aanbod van dagritmekaarten watercolour.

 

Dagritmekaarten safaridagritmekaarten safari

Deze dagritmekaarten zijn erg leuk in de middenbouw. Met deze safari dagritmekaarten voor school geef je een gezellig sfeertje aan de groep. Bij deze dagritmekaarten komen de dierenhuiden en cartoons van wilde dieren in Afrika steeds terug. Wil je niet alleen dagritmekaarten, maar wil je je klas geheel zo kleden? Er is ook een klassenthema beschikbaar met posters, vlaggenlijn, naamkaarten etc.

 

dagritmekaarten tropicalDagritmekaarten tropical

Deze dagritmekaarten houden de tropische sferen van de zomer het hele jaar vast. Heerlijk om op school met deze dagritmekaarten de ontspannen sfeer te blijven voelen. Door de tropische bladeren en de verschillende fleurige afbeeldingen is het gewoon genieten!
Hier lees je meer over de dagritmekaarten tropical voor groep 3 t/m 8.

 

 

Dagritmekaarten superheldendagritmekaarten rond superhelden

Elke klas zit vol superhelden en samen ben je er om te schitteren! Elk kind heeft een talent en elk kind moet deze kunnen laten ontplooien.
En welk kind wil nu geen superheld zijn?
Er zijn zowel dagritmekaarten als een klassenthema verkrijgbaar.

 

poster klassenregelsDagritmekaarten het bos

Geniet jij ook altijd van de boswandelingen? De mooie natuur en van de bosdieren die er leven? Elk seizoen is er in het bos wel iets te ontdekken. En hoe heerlijk is het om de natuur in de school te brengen?  Bij deze dagritmekaarten en klassenthema zie je de bosdieren, bomen en bladeren terugkomen.

 

 

 

 

 

BRONdagritmekaarten
Vorig artikelVier vakantie met een feestelijke pannenkoek!
Volgend artikelTafelmemory
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in