Dagritmekaarten tropical

0
29610
dagritmekaarten tropical

De afgelopen tijd heb ik weer een nieuwe serie dagritmekaarten gemaakt met een tropische look oftwel de dagritmekaarten tropical.  Al eerder maakte ik verschillende dagritmekaarten voor schoolgebruik. Maar elk jaar wil ik altijd een nieuwe sfeer creeeren en daarom dit keer een lekker tropisch schooljaar met de dagritmekaarten tropical.

dagritmekaarten tropcial

Dagritmekaarten Tropical

Geef jouw klas een tropische sfeer met deze dagritmekaarten!  Op de verschillende kaarten kom je in aanraking met tropische vruchten, flamingo’s en papegaaien en prachtige topische bloemen en bladeren.

dagritmekaarten tropicalAfmetingen

De dagritmekaarten zijn langwerpig en hebben een afmeting van 15 x 6 cm.
Na het lamineren van de kaarten kun je magneetplakband op de achterkant plakken, zodat het goed te gebruiken is op een bord.

Inhoud van pakket dagritmekaarten

Inmiddels kun je in het pakket met dagritmekaarten 75 dagritmekaarten rond het lesaanbod vinden, dagen van de week, maanden van het jaar en een kaart voor alle groepen.

De volgende dagritmekaarten behoren tot de kaarten rond lesaanbod:

aardrijkskunde, biologie, bijbelverhaal, Blits, Blink!, boekbespreking, blokuur, buiten spelen, boekenkring, circuit, chromebooks, crea, creatief, computer, drama, duolezen, engels, excursie, eten & drinken, film, fruit & drinken, geschieenis, groepsvergadering, huiswerk, gym, ICT, kanjertraining, kamp, koken, knutselen, kring, lezen, lunch, lijn 3, maatjeslezen, moestuin, musical, muziek, natuur, nieuwsbegrip (XL), pauze, project, psalm, schrijven, rekenen, SOVA, spelling, spreekbeurt, Staal spelling, Staal taal, Staal, Station Zuid, stil lezen, studievaardigheden, taal, techniek, tekst, tekenen, toets, topo, verkeer, verrassing, vertellen, voorlezen, Vreedzame school, weekopening, weeksluiting, wereldorientatie, weektaak, woordenschat, werkstuk, zingen, zelfstandig werken, CITO, catechismus, leeslink, automatiseren, Kwink, sociaal-emotionele ontwikkeling, dagopening, dagsluiting, dag sluiten, dagtaak, nieuwskring, dictee, klassendienst, vrije keuze, breek v/d week, citotoets.

Prijzen en bestellen

Dit pakket is verkrijgbaar via Voor de Leerkracht. Na betaling kunt u binnen uw account van Voor de Leerkracht het pdf-document downloaden. In uw account kunt u altijd de meest recente versie vinden.

Voor vragen/opmerkingen over dit pakket:

  Om te bewaren:

  tropische dagritmekaarten klasinrichting dagritmekaarten dagritmekaarten tropical

  Vorig artikelIs jouw klas AVG proof?
  Volgend artikelHoe vul je de groepsmap en plan je je dag/week?
  Juf Anja
  Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

  Laat een reactie achter

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier je naam in