dagritmekaarten tropical

De afgelopen tijd heb ik weer een nieuwe serie dagritmekaarten gemaakt met een tropische look oftwel de dagritmekaarten tropical.  Al eerder maakte ik de series met leters & doodles en superhelden. Maar elk jaar wil ik altijd een nieuwe sfeer creeeren en daarom dit keer een lekker tropisch schooljaar met de dagritmekaarten tropical.

dagritmekaarten tropcial

Dagritmekaarten Tropical

Geef jouw klas een tropische sfeer met deze dagritmekaarten!  Op de verschillende kaarten kom je in aanraking met tropische vruchten, flamingo’s en papegaaien en prachtige topische bloemen en bladeren.

dagritmekaarten tropicalAfmetingen

De dagritmekaarten zijn langwerpig en hebben een afmeting van 15 x 6 cm.
Na het lamineren van de kaarten kun je magneetplakband op de achterkant plakken, zodat het goed te gebruiken is op een bord.

Inhoud van pakket dagritmekaarten

Inmiddels kun je in het pakket met dagritmekaarten 75 dagritmekaarten rond het lesaanbod vinden en de dagen van de week.
In dit overzicht kun je precies zien welke dagritmekaarten beschikbaar zijn. Daarnaast ontvang je nog een aantal lege dagritmekaarten zodat je zelf de tekst kunt aanpassen wanneer je dit wenst.

 

Prijzen en bestellen

Dit pakket dagritmekaarten tropcial is verkrijgbaar voor €5.

Op dit moment is het alleen mogelijk om via PayPal of via overschrijving via de bank te betalen. Na ontvangst ontvang je z.s.m. een link om de dagritmekaarten te downloaden.

  Bestelling: dagritmkaarten tropical

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens om deze bestelling te kunnen verwerken.

   

   

  Om te bewaren:

  tropische dagritmekaartenklasinrichting dagritmekaartendagritmekaarten tropical

  Laat een reactie achter

  Please enter your comment!
  Vul hier je naam in