Dagritmekaarten onderwaterwereld

0
176
dagritmekaarten basisschool

Of het nu winter of zomer is, wanneer ik bij de zee bent geniet ik hier enorm van. De zeelucht, het uitwaaien en soms het zwemmen in het toch wel koude water. De sterke golven en noem maar op. Toch is er nog veel meer te beleven in de zee: de onderwaterwereld.
Dit inspireerde mij tot een nieuwe serie dagritmekaarten over de onderwaterwereld. Want daar leeft nog veel meer….

Inhoud van pakket dagritmekaarten

De dagritmekaarten hebben het formaat van 15 x 6 cm. Er zijn 12 verschillende designs met onderwaterdieren voor de vakken en methodes en 1 algemeen zeedesign voor de dagen v/d week, seizoenen, maanden van het jaar en de jaartallen.

Je ontvangt één pdf-document met hierin:

  • 112 dagritmekaarten met vakken en methodes waarvan de kaarten 12 verschillende designs hebben.
  • 12 maandenkaarten
  • 4 seizoenskaarten
  • 7 dagen van de week
  • de jaartallen 2022 t/m 2033

Er is gebruik gemaakt van het lettertype: Pompiere onder licentie via Canva Pro. De dagritmekaarten zijn niet bewerkbaar.

–>Tot augustus 2022 is er de mogelijkheid om wensen in te sturen (materiaal @ jufanja.eu ). In de derde week van augustus verwerk ik alle wensen en hierna zal je in je account een nieuwe versie kunnen downloaden. De wensen die verwerkt worden zijn dagritmekaarten die in elke school mogelijk ingezet kunnen worden.

Overzicht van beschikbare dagritmekaarten

Laatst bijgewerkt: 25-04-22
aardrijkskunde, automatiseren, bibliotheek, bijbelverhaal, begrijpend lezen, biologie, bijbelverwerking, blink, boekpresentatie, buiten spelen, chromebooks, circuit, creatief, boekenkring, leeslink, film, CITO, dictee, drama, duits, duolezen, duo-rekenen, engels, estafette, eten en drinken, excursie, feest!, fotograaf, fruit & drinken, gastles, geschiedenis, godsdienst, handvaardigheid, gym, hoeken, hoofdluiscontrole, Lijn 3, knutselen, burgerschap, natuur, huiswerk, ICT, inloop, IPC, kanjertraining, klassendienst, knutselen, koken, kring, kunst, leefstijl, extra lezen, luizen pluizen, luizencontrole, lunch, mandjes lezen, mediawijsheid, musical, muziek, naar huis, nieuwsbegrip, pauze, project, presentatie, rekenen, schrijven, sinterklaas journaal, spelen, spelletjes, spreekbeurt, spelling, stil lezen, taal, techniek, tekenen, toets, topo, tutorlezen, televisie, vakantie, verjaardag, verkeer, Veilig Leren Lezen, vreedzame school, vertellen, voorlezen, weekopening, weeksluiting, weektaak, woordenschat, wereldoriëntatie, zelfstandig werken, close reading, atlantis, actief leren lezen, blink lezen, karakter, station Zuid, redzaamheidslezen, racelezen, nieuw nederlands junior, studievaardigheden, gouden weken, SEL, zien!, kiva, zilveren weken, goed gedaan!, ik maak, ik leer + dagen v/d week, maanden van het jaar, seizoenen en de jaartallen 2022 t/m 2033.

Bestelling en levering van dagritmekaarten onderwaterwereld

De dagritmekaarten onderwaterwereld zijn verkrijgbaar via Voor de Leerkracht. Plaats het product in het winkelmandje, reken af en je kunt in je account op Voor de Leerkracht de meest recente versie van de dagritmekaarten vinden.


Vorig artikelDagritmekaarten monsters
Volgend artikelZo maak je een persoonlijk moederdagontbijt!
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in