Dagritmekaarten onderwaterwereld

0
2192
dagritmekaarten basisschool

Of het nu winter of zomer is, wanneer ik bij de zee bent geniet ik hier enorm van. De zeelucht, het uitwaaien en soms het zwemmen in het toch wel koude water. De sterke golven en noem maar op. Toch is er nog veel meer te beleven in de zee: de onderwaterwereld.
Dit inspireerde mij tot een nieuwe serie dagritmekaarten over de onderwaterwereld. Want daar leeft nog veel meer….

Inhoud van pakket dagritmekaarten

De dagritmekaarten hebben het formaat van 15 x 6 cm. Er zijn 12 verschillende designs met onderwaterdieren voor de vakken en methodes en 1 algemeen zeedesign voor de dagen v/d week, seizoenen, maanden van het jaar en de jaartallen.

Je ontvangt één pdf-document met hierin alle dagritmekaarten en cijferkaarten.

Overzicht van beschikbare dagritmekaarten

Laatst bijgewerkt: 31-07-22

  • Vakken + methodes:

aardrijkskunde, automatiseren, bibliotheek, bijbelverhaal, begrijpend lezen, biologie, bijbelverwerking, blink, boekpresentatie, buiten spelen, chromebooks, circuit, creatief, boekenkring, leeslink, film, CITO, dictee, drama, duits, duolezen, duo-rekenen, engels, estafette, eten en drinken, excursie, feest!, fotograaf, fruit & drinken, gastles, geschiedenis, godsdienst, handvaardigheid, gym, hoeken, hoofdluiscontrole, Lijn 3, knutselen, burgerschap, natuur, huiswerk, ICT, inloop, IPC, kanjertraining, klassendienst, knutselen, koken, kring, kunst, leefstijl, extra lezen, luizen pluizen, luizencontrole, lunch, mandjes lezen, mediawijsheid, musical, muziek, naar huis, nieuwsbegrip, pauze, project, presentatie, rekenen, schrijven, sinterklaas journaal, spelen, spelletjes, spreekbeurt, spelling, stil lezen, taal, techniek, tekenen, toets, topo, tutorlezen, televisie, vakantie, verjaardag, verkeer, Veilig Leren Lezen, vreedzame school, vertellen, voorlezen, weekopening, weeksluiting, weektaak, woordenschat, wereldoriëntatie, zelfstandig werken, close reading, atlantis, actief leren lezen, blink lezen, karakter, station Zuid, redzaamheidslezen, racelezen, nieuw nederlands junior, studievaardigheden, gouden weken, SEL, zien!, kiva, zilveren weken, goed gedaan!, Trefwoord, thematisch werken, The leader in me, leiderschapsmap, filmpje kijken, werk afmaken, open podium, werken aan doelen, rekenroute, judo, ik maak, ik leer

  • Dagen v/d week
  • Maanden van het jaar
  • Seizoenen
  • Jaartallen 2022 t/m 2033
  • Cijferkaarten 1 t/m 31

Daarnaast ontvang je één word-bestand waarbij je zelf nog een aantal kaarten kunt bijmaken.

Zelf dagritmekaarten onderwaterwereld toevoegen

  1. Download het lettertype Pompiere.
  2. Installeer het lettertype op een Windows pc of Apple pc.
  3. Open het WORD document.
  4. Selecteer de tekst en pas deze aan naar lettertype Pompiere grootte 64.

Bestelling en levering van dagritmekaarten onderwaterwereld

De dagritmekaarten onderwaterwereld zijn verkrijgbaar via Voor de Leerkracht. Plaats het product in het winkelmandje, reken af en je kunt in je account op Voor de Leerkracht de meest recente versie van de dagritmekaarten vinden.

Toch op zoek naar andere dagritmekaarten? Bekijk hier het volledige aanbod!


Vorig artikelDagritmekaarten monsters
Volgend artikelZo maak je een persoonlijk moederdagontbijt!
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in