Dagritmekaarten monsters

0
2237
dagritmekaarten monsters

Op zoek naar een nieuw klassenthema of dagritmekaarten? Deze vriendelijke monsters kunnen jouw klas een leuke aankleding geven! Ben je op zoek naar andere klassenthema’s? Kijk dan ook eens bij de superhelden, tropical, safari en het bos of hier het volledige aanbod dagritmekaarten.

Een klas vol verschillende vriendelijke monsters

Ook dit jaar zul jij een klas vol met nieuwe kinderen ontmoeten. Een klas vol met verschillen: een klas vol verschillen die zichtbaar zijn. Zo heb ik er bewust voor gekozen om deze verschillen zichtbaar maken. De eerste schoolweken zijn het moment om de verschillen te ontdekken, maar ook juist al deze verschillen tot de groep te laten vormen. Een groep vol heerlijke monsters!

Monsterig aanbod

Afmetingen: 15 cm x 6 cm.

  • 96 kaarten algemene vakken
  • 12 methodeafhankelijke kaarten technisch lezen en sociaal-emotioneel
  • 7 kaarten dagen van de week (zonder afbeelding)
  • 12 kaarten met de maanden van het jaar
  • jaarkaarten 2022 t/m 2033

Er is gebruik gemaakt van het lettertype Amazone.

Bestellen


Het bestelproces verloopt via Voor de Leerkracht. Na betaling zul je in je account bij Voor de Leerkracht een pdf-document vinden. Na het downloaden van dit document kun je dit document printen. Het is niet mogelijk om zelf kaarten te bewerken. Het product heeft een licentie om dit product in één klas te gebruiken.

Tag mij in jouw klassenplaatjes!@jufanja.eu

Vorig artikelSamengestelde schatkaarten
Volgend artikelDagritmekaarten onderwaterwereld
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in