Bezorg de pakjes en leer!

0
884
pakjes bezorgen

Het is weer tijd voor een nieuw bewegend leeractiviteit en dit keer in zowel sint als in kerstthema. Want de periodes zijn toch al zo kort. Je kunt dus van hetzelfde spel een langere tijd genieten.

Pakjes bezorgen en rekenen!

Bij dit spel kun je de keuze maken tussen de volgende leerdoelen:

  • splitsen tot 10 en 20
  • aanvullen tot 10
  • erbij- en erafsommen tot 10 en 20
  • sommen over het tiental tot 20

Materialen

Bijna alle materialen kun je in de beschikbare pdf vinden. Je hebt alleen pylonnen en bevestingingsmateriaal nodig. Als je voor een beweegparcours erbij kiest, heb je vooral leuke hindernissen nodig. Alle andere materialen kun je in het pakket vinden: uitprinten, knippen en eventueel lamineren en het materiaal is klaar voor gebruik. Je ontvangt overigens de sint- en kersteditie samen.

pakjes bezorgen

Spelbeschrijving

In het pdf-document kun je een spelbeschrijving vinden met enkele extra tips om meer uitdaging te geven aan het spel. Afhankelijk van het leerdoel speel je het spel. Bij splitsingen laat je de kinderen de splitsing maken, laat je de som uitrekenen en breng je het pakje bij het juiste huisnummer.

Bestelling

Plaats je bestelling via Voor de Leerkracht en na betaling van €1,95 download je zowel de sint- en kersteditie in jouw account. Printen, lamineren en knippen en je kunt dit spel elk jaar inzetten en elk jaar kun je de nadruk leggen op een ander leerdoel.

–> Weet je overigens dat je op deze pagina alle sinterklaas lestips en materialen kunt vinden?

Vorig artikelZo pak je de oudergesprekken aan!
Volgend artikelHoekenpakket de apotheek
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in