Achtergrond zee of onderwaterwereld

0
127
zee achtergrond

Al eerder liet ik je kennis maken met verschillende achtergronden. Deze zee achtergrond zijn de aanvulling op het spel op de verteltafel. Het zorgt ervoor dat je de zeesfeer in de klas kunt brengen. Geniet van het spel in deze onderwaterwereld!

Kleed je verteltafel aan met achtergrond zee

Als het dan zomer is, dan wil je er natuurlijk helemaal van genieten. Bij zomer denk je al snel aan zee en strand. Maar onder het zee-oppervlak leven er dieren en planten. Maar natuurlijk gaat het om het spel dat gespeeld gaat worden op/bij de verteltafel. Om deze reden is de onderwaterwereld vrij rustig gehouden. Want wat speelt er juist in de zee af? Daar draait het spel om!

Spelmogelijkheden in de zee

Mogelijk dat je wel graag aan de slag wil met deze achtergronden, maar nog niet precies weet welk spel je wilt inzetten. Daarom een aantal tips:

–> Wanneer je via bovenstaande links een bestelling plaatst, ontvang ik commissie om o.a. deze website te onderhouden en gratis materiaal te kunnen blijven ontwikkelen.

Zo heb jij deze zee achtergrond in!

De achtergronden zijn verkrijgbaar via Voor de Leerkracht. Alle achtergronden zijn er ook in gespiegelde vorm, zodat ze altijd aan elkaar kunnen aansluiten. Na betaling kun je de digitale pdf-download in het account van Voor de Leerkracht vinden.

Tip! Vergroot de achtergronden zee op A3 formaat voor het echte onderwaterwereldgevoel!

Vorig artikelIn het restaurant spelen kan niet zonder decoratie!
Volgend artikelHet duistere pretpark – Cis Meijer
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in