Achtergronden kerstfeest

0
843
achtergronden kerst

Al eerder reageerden jullie enthousiast op de achtergronden voor de winter, lente en sinterklaas. Op vele manieren worden deze achtergronden ingezet. Bij bijv. de verteltafel, boekentafel in de schoolbieb of als kerstversiering en kerstdecoratie in de school of kinderopvang.

Gebruik van achtergronden

De achtergronden zijn zo gemaakt dat je zelf een keuze kunt maken: je kunt achtergronden weglaten of je kunt juist enkele vellen meerdere malen kopieren en dus zo ook meerdere keren gebruiken. Sommige platen zijn in meerdere versies zodat je een keuze kunt maken wat er beter bij jouw tafereel past.

Kerstaankleding

De achtergronden gebruik ik dus als decoratie in en rond de klas. Maar de posters zijn natuurlijk ook thuis te gebruiken. Als je er een grotere ruimte mee wil aankleden, zou ik je adviseren om de achtergronden te vergroten tot A3 formaat. In de achtergronden zit het Christelijke kerstverhaal verwerkt.

Aanschaffen van de achtergronden

Deze achtergronden maken deel uit van de bundel achtergronden. (Overigens wordt dit totaalpakket nog steeds gratis aangevuld en je betaal hier niets extra voor!) Deze bundel is verkrijgbaar via Voor de Leerkracht. Na betaling kun je een zip-bestand met alle pdf-bestanden en deze kun je vinden in je account. Deze zijn op elk moment downloadbaar en herbruikbaar.

–>Alle overige kerstmaterialen kun je hier vinden!

Vorig artikelEen kerstkaart voor een ander
Volgend artikelKerstwensen
Juf Anja
Als leerkracht (onder- en middenbouw) en ib'er op een basisschool zit ik vol informatie en ideeën om te delen. Ik denk graag projecten en thema's uit, maar geniet ook van het bedenken van een bewegend leerspel om leerstof actief te oefenen. Ik deel graag mijn kennis en praktijkervaring om leerkrachten te ondersteunen in de professionele ontwikkelingen en maak materialen die het leren van de kinderen kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier je naam in