Juf Anja

Home / Uncategorized / Juf Anja
image_pdf

Hoe dit avontuur startte….

Ruim 5 jaar geleden startte ik met het maken van een website voor mijn afstudeerproject om zo te laten zien wat ik allemaal in mij had.
Na mijn afstuderen kwam ik op het idee om mijn ideeen ten uitvoer te brengen. In 2012 was dan het moment dat de huidige website tot stand kwam.

 

Wie is juf Anja?

– dertiger –
– enthousiast –
– creatief –
– geniet van het jonge kind –
– groot onderwijshart –
– ib’er –
– denkt in thema’s –
– full-timejuf –
– auteur bij Kleuteruniversiteit –
– zit vol ideeën! –

Naast mijn werk als juf heb ik zeker nog ook veel hobby’s (die soms goed met elkaar te combineren zijn) zoals lezen, computeren, bakken, knutselen, fotograferen, reizen en kleding naaien.   Zoals ooit een mentor mij noemde: ‘een bezig bijtje’  en ik kan dan ook niet stil zitten.

 

Waarom deze site?

Ik deel graag met anderen. En waarom zou ik mijn ideeën en materialen niet met anderen delen?
Inmiddels werk ik al weer bijna 10 jaar in het onderwijs en lijkt voor mij soms informatie ‘gewoon’  Uit gesprekken merk ik dat dit niet altijd zo is en daarom deel ik graag mijn verhalen uit de praktijk.

Op mijn site kun je vooral materiaal terugvinden voor de groepen 1 t/m 4.  Wanneer ik nieuw materiaal voor de groepen 3 en 4 maak probeer ik zoveel mogelijk de leerstof aan te bieden op een spelende manier. Bij alle materialen voor groep 1 en 2 denk ik graag in thema’s en probeer de leerdoelen te verwerken in het thema.

Daarnaast probeer ik mijn ervaringen als leerkracht te combineren met een huishouden en een sociaal leven. Ik laat je graag zien hoe dit samen gaat en waar ik naast mijn werk van geniet.  Ik hoop dat ik je mag inspireren met alles wat mij bezighoudt.

 

Lees meer:

 

 

 

image_pdf
Related Posts

Leave a Comment

activiteiten ter preventie van pesten